Spremenjen urnik obiskov v enoti Loški Potok od 29. 3. 2021 dalje

Spremenjen urnik obiskov v enoti Loški Potok od 29. 3. 2021 dalje

Obveščamo vas, da bodo obiski pri stanovalcih, ki so COVID-19 že preboleli ali prejeli oba odmerka cepiva, od 29. 3. 2021 dalje možni vsak dan med 14.00 in 17.00. Obisk je znotraj Doma omejen na eno zdravo osebo na posameznega oskrbovanca. Ob prihodu boste podali izjavo o zdravstvenem stanju. Obiskovalci morate ves čas obiska nositi zaščitno kirurško masko.

Za obiske pri stanovalcih, ki COVIDA-19 niso preboleli in niso bili cepljeni, se je potrebno predhodno naročiti, ker moramo poskrbeti za dodatne varnostne ukrepe. Naročanje je možno na telefonsko številko: 070 915 408, od ponedeljka do petka med 12.00 in 13.00. Obisk je znotraj Doma prav tako omejen na eno zdravo osebo na posameznega oskrbovanca. Ob prihodu boste podali izjavo o zdravstvenem stanju. Obiskovalci morate ves čas obiska nositi zaščitno kirurško masko in vizir.

Obisk je znotraj Doma prav tako omejen na eno zdravo osebo na posameznega oskrbovanca. Ob prihodu boste podali izjavo o zdravstvenem stanju. Obiskovalci morate ves čas obiska nositi zaščitno kirurško masko in vizir.

Prosimo vas, da ob obisku dosledno upoštevate vsa navodila zaposlenih. V primeru, da navodil ne boste upoštevali, vam vstopa v Dom ne bomo dovolili, oziroma bomo obisk prekinili.

V Domu bomo budno spremljali epidemiološko situacijo v lokalnem okolju. V primeru poslabšanja stanja bomo režim obiska prilagodili razmeram. Zato vas prosimo, da redno spremljate naše objave.

Do vsebine