SLAVNOSTNA VEČERJA

V sredo, 20. decembra 2023, smo v DSO Grosuplje pripravili slavnostno predpraznično večerjo za naše stanovalce. Zaposleni smo najprej zavihali rokave in dom preoblekli v praznično podobo.

 

Pred nami je čarobni čas praznikov, polnih veselja, prijateljstva, iskrenih objemov, miru, čudovitih lučk, dišečih dobrot in toplih besed. Naj z današnjim srečanjem tudi mi vstopimo v veselo pričakovanje Božiča in Novega leta.

Tema letošnjega razvedrilnega programa je bila DOM IMA TALENT. Voditeljici sta najprej predstavili 3 člansko strokovno žirijo.

 

 

Tekom večera se nam je predstavilo več talentov. Nik in Nejc sta zaigrala na harmoniko. Gaja Adamič je ob glasbeni spremljavi očeta zapela. Simon nas je prav tako razveselil s harmoniko in petjem. Opogumila se je tudi Zoja na violini, ob Majini glasbeni spremljavi. Pavla, Nadja in Andreja so nas presenetile s svojim petjem. Gospod Oblak in Andreja sta se ob glasbi tudi zavrtela.

 

 

Predstavile so se nam tudi štiri domače točke: plesna skupina LUČKE, gospa Pucihar in Rok s svojim petjem in pevski zbor ZVEZDE.

 

 

Kuharji in kuharice so se še posebej potrudili za pripravo slavnostne večerje.

 

 

 

Na gospodinjskih skupnostih so imeli stanovalci in zaposleni prav tako veselo vzdušje.

 

 

Za konec nas je nagovorila tudi naša direktorica Metka Velepec Šajn in nam zaželela lepe praznike. 

 

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sodelovali pri letošnji slavnostni večerji in prireditvi. 

 

Vsem želimo lepe in mirne praznike!

Do vsebine