Z dnem 4.1.2022 odpiramo dom za obiske

Dragi svojci in drugi obiskovalci našega doma,

V domu starejših občanov Grosuplje se trudimo, da bi bilo življenje vaših najdražjih tudi v času COVID epidemije kar najbolj varno in prijetno, zato z dnem 4.1.2022 odpiramo dom za obiske.

Trenutno imamo še vedno pet stanovalcev nastanjenih v rdeči coni in vsi imajo le blage simptome okužbe. Nimamo pa novih potrjenih primerov okužbe, kar je velika zasluga prizadevanj in skrbi naših zaposlenih in organizacije dela našega doma ter vašega razumevanja in podpore.

Obiski bodo potekali dopoldan med 10:00 in 12:00 uro in popoldan med 14:00 in 18:30 uro (vstop je mogoč do 18:00 ure). Na obisk lahko pride le ena zdrava oseba. Obiski v beli coni so omejeni na 30 minut, obiski v sivi coni so omejeni na 20 minut. Ob prihodu bodo zaposleni na recepciji preverili izpolnjevanje PCT pogoja. Prosimo vas, da ves čas obiska upoštevate vse preventivne ukrepe: obvezna uporaba maske (priporočamo FFP2 masko), ki jo morate nositi ves čas obiska, razkuževanje, držanje primerne razdalje. Za obisk v sivi coni vas bodo zaposleni na recepciji opremili še z dodatno zaščitno opremo (vizir, plašč,…). Prosimo vas, da ob obisku upoštevate vsa navodila zaposlenih.

Informacije v zvezi s počutjem vaših svojcev, naših stanovalcev lahko dobite vsak dan med 11:30 in 12:30 na tel. št. 040 791 182. Prosimo za največ en klic dnevno. Prosimo pa vas tudi za razumevanje, če se na vaš klic ne bomo uspeli takoj javiti.

Omejitev obiskov in izhodov je sprejeta na podlagi Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic covida-19.

Naj bo skrb za naše stanovalce, vaše najdražje, naša skupna najvišja prioriteta.

Zahvaljujemo se vam za podporo, razumevanje in potrpežljivost ter za upoštevanje vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužbe, saj bomo le s skupnimi prizadevanji dosegli normalizacijo življenja.

Uprava Doma

Do vsebine