PODELITEV OBČINSKIH PRIZNANJ

PODELITEV OBČINSKIH PRIZNANJ

V sredo, 19. junija 2024, je občina Grosuplje priredila slavnostno podelitev občinskih nagrad, ki je potekala v kulturnem domu občine. Dogodek je bil namenjen priznanju zaslužnim posameznikom in organizacijam, ki so s svojim delom pomembno prispevali k razvoju in dobremu imenu občine.

Med letošnjimi nagrajenci je bila tudi naša direktorica, ga. Metka Velepec Šajn, ki je prejela priznanje za izjemne dosežke na področju vodenja in razvoja naše organizacije. Njeno delo in predanost sta že dolgo časa zgled ostalim, kar je bilo prepoznano tudi s strani občinskih oblasti.

Prireditve so se z veseljem udeležili tudi naši stanovalci in zaposleni, ki so s svojo prisotnostjo izkazali podporo in ponos ob prejetju nagrade naše direktorice. Skupaj smo proslavili ta pomemben dosežek in se veselili ob lepih besedah in priznanjih, ki so bila izrečena na slovesnosti.

Podeljevanje občinskih nagrad je pomemben dogodek za celotno občino, saj se na ta način prizna trud in delo tistih, ki pomembno prispevajo k skupnosti. Vsem nagrajencem, še posebej pa naši direktorici, iz srca čestitamo za prejeto priznanje!

Do vsebine