Obvestilo svojcem


Obveščamo vas, da smo v tem tednu na dveh oddelkih doma uspeli vzpostaviti bele cone. To sta oddelek pritličje levo (odelelek gospodinjske skupnosti) in dodelek 1. nadstropje desno.

Na teh dveh oddelkih bomo svojcem od 1.12.2020 dalje, po posebnem razporedu, omogočili obisk. Obisk bo omejen na eno zdravo osebo in lahko traja 30 minut. Obiskovalci se ob določeni uri oglasite na zgornjem vhodu (za domom, pod nadstreškom). Ob prihodu vas bomo sprejeli zaposleni in vam dali vsa potrebna navodila. Obiskovalci morate ob obisku ves čas nositi zaščitno kirurško masko, si razkužiti roke, ter izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju. Če med obiskom navodil ne boste spoštovali, se vam vstop v dom ne bo dovolil oz. se bo obisk predčasno zaključil.

Obiski bodo potekali po naslednjem razporedu:

Torek, 1.12.2020 ob 14:00 uri za stanovalce na oddelku 1. nadstropje desno.

Četrtek, 4.12.2020 ob 14:00 uri za stanovalce na oddelku pritličje levo-gospodinsjka skupnost.

Prosimo vas, da na obisk pridete točno ob 14:00 uri.

Naročanje na obiske ni potrebno. Prosimo vas, da se svojci sami med seboj dogovorite kdo pride na obisk.

Obiske stanovalcev na ostalih oddelkih bomo organizirali takoj, ko bodo za to vzpostavljeni pogoji. Predvidoma bo to po 4.12.2020. o točnih datumih obiskov vas bomo sproti obveščali.

Hvala za razumevanje in strpnost pri izvajanju obiskov. Zavedati se moramo, da je covid-19 še vedno pristoten v našem okolju. Zato je zelo pomembno, da spoštujemo vse varnostne ukrepe in s tem zavarujemo zdravje naših stanovalcev, zaposlenih in obikovalcev.

Do vsebine