Obvestilo o okužbah Sars-Cov-2 25. 1. 2022

Spoštovani svojci, obiskovalci in prijatelji!

 

Kljub vsem naporom, skrbi in upoštevanju protokolov glede preprečevanja širjenja okužb, zaznavamo širjenje okužbe z virusom Sars-Cov-2. Dne 25. 1. 2022 imamo potrjeno okuženih 12 stanovalcev.

Stanovalci so nastanjeni v rdeči coni. Zanje ves čas skrbi usposobljeno osebje. Vsi okuženi stanovalci se dobro počutijo.

Oddelki, na katerih so se pojavile okužbe, so: celotno pritličje in drugo nadstropje desno. Ti oddelki so organizirani kot siva cona. Stiki med stanovalci v tem času niso dovoljeni, zato upamo, da bomo z vsemi preventivnimi ukrepi širjenje okužbe omejili. Prav tako sodelujemo z vsemi pristojnimi inštitucijami. Ob pojavu suma na okužbo pa takoj obvestimo tudi svojce okuženih.

Glede na število okužb smo prešli na protokol 24-urnega testiranje vseh stanovalcev in vseh zaposlenih, ne glede na status (cepljeni, necepljeni, prebolevniki). Delamo vse, kar je v naši moči, da zaščitimo stanovalce in zaposlene pred COVID-19.

Dom smo začasno zaprli za obiske. Ukrep traja do 31. 1. 2022. O morebitnem podaljšanju ukrepa se bomo odločali po opravljenem testiranju 31. 1., zato prosimo, da redno spremljate naše objave na spletni strani.

Iskrena zahvala gre vsem stanovalkam in stanovalcem, ki z neizmerno potrpežljivostjo sprejemajo dano situacijo.  

Hvala tudi vam, dragi svojci, da ste potrpežljivi, da nas razumete in nam zaupate, da se trudimo po najboljših močeh poskrbeti za vaše sorodnike.

 

 

Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje,

uprava Doma

Do vsebine