Obvestilo o okužbah Sars-Cov-2 28. 1. 2022

Spoštovani.

Obveščamo vas, da je na dan 28. 1. 2022 v našem Domu potrjenih 33 okužb pri stanovalcih. Okužbe smo zabeležili na vseh oddelkih Doma, zato so vsi oddelki organizirani kot siva cona. Vsi potrjeno okuženi stanovalci so v izolaciji. Njihovo stanje skrbno spremljamo in svojce o spremembah redno obveščamo.

Vse stanovalce in vse delavce testiramo na 24 ur, ne glede na status (cepljeni, necepljeni, prebolevniki). Zaradi povečanih odsotnosti naši delavcev testiranje stanovalcev izvaja Zdravstveni dom Grosuplje, na pomoč v pralnici pa sta prišli prvi prostovoljki Rdečega križa Grosuplje. Vsem velika zahvala za pomoč v teh res zelo težkih razmerah. Zahvala pa gre tudi vsem požrtvovalnim in srčnim delavcem Doma, ki delajo preko svojih zmožnosti, da se vaši svojci, naši stanovalci, počutijo dobro.

V teh dneh smo v takšni kadrovski stiski, da žal ne moremo omogočiti video klicev. Še vedno pa vam bomo na voljo za Informacije v zvezi s počutjem vaših svojcev, naših stanovalcev, in sicer vsak dan med 11:30 in 12:30 na tel. št. 040 791 182. Prosimo za največ en klic dnevno. Prosimo pa vas tudi za razumevanje, če se na vaš klic ne bomo uspeli takoj javiti.

 

Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje,

uprava Doma

Do vsebine