Možnost obiskov od 01.02. 2022 dalje

Spoštovani stanovalci, svojci in drugi obiskovalci našega Doma starejših občanov Grosuplje!

Obveščamo vas, da bodo od  1. 2. 2022 dalje obiski možni pri stanovalcih, ki niso v izolaciji, in sicer vsak dan med 15.00 in 16:00 uro.

Zaradi obnovitvenih del v času od 1. 2. do predvidoma 15. 3. bo glavni vhod v Dom zaprt. Vhod bo možen z zadnje strani doma (službeni vhod).

Na obisk lahko pride ena zdrava oseba, ki izpolnjuje pogoj PCT. Ob prihodu bodo zaposleni preverili izpolnjevanje PCT pogoja. Vstop bo mogoč le s popolno varovalno opremo (maska, kapa, vizir, plašč, rokavice), ki jo boste dobili ob prihodu.

Prosimo vas, da se na obisku zadržujete le 20 minut, da ves čas obiska ne snemate zaščitne opreme, ter upoštevate vsa navodila zaposlenih.

Prosimo vas, da ne prihajate na obisk, če se ne počutite dobro, če ste bili v stiku z okuženo osebo … Vaše odgovorno ravnanje je pogoj, da obiske lahko omogočimo. V Domu se, kljub vlaganju maksimalnih naporov, še vedno pojavljajo posamezne okužbe, zato je dosledno upoštevanje vseh preventivnih ukrepov nujno. Zavedamo pa se, da si tako vaši svojci, kot tudi vi želite osebne stike. Skupaj se potrudimo, da bo skrb za zdravje vseh naših stanovalcev, delavcev in vas svojcev, naša najvišja prioriteta.

Z veseljem pa vam sporočamo, da se vsi stanovalci, ki so v izolaciji, počutijo dobro.

Potrdimo se, da z odgovornim ravnanjem našim stanovalcem omogočimo čim več druženja z vami.

Uprava Doma

Do vsebine