Obiski v Domu od 11. 1. 2022

Dragi svojci in drugi obiskovalci našega Doma,

v Domu starejših občanov Grosuplje se trudimo, da bi bilo življenje vaših najdražjih tudi v času COVID epidemije kar najbolj varno in prijetno.

 

Trenutno med stanovalci nimamo novih potrjenih primerov okužbe, kar je velika zasluga prizadevanj in skrbi naših zaposlenih in organizacije dela našega Doma ter vašega razumevanja in podpore.

Obiski potekajo dopoldan med 10:00 in 12:00 uro in popoldan med 14:00 in 18:30 uro (vstop je mogoč do 18:00 ure). Obiski so omejeni na 30 minut. Na obisk pride lahko le ena zdrava odrasla oseba, ki se zadržuje izključno v sobi svojca.

Ob prihodu bodo zaposleni na recepciji preverili izpolnjevanje PCT-pogoja. Prosimo vas, da ves čas obiska upoštevate vse preventivne ukrepe: obvezna uporaba kirurške maske (priporočamo FFP2 masko), ki jo morate nositi ves čas obiska, razkuževanje rok, ohranjanje primerne razdalje.

Informacije v zvezi s počutjem vaših svojcev, naših stanovalcev, lahko dobite od ponedeljka do petka med 11:30 in 12:30 na tel. št. 040 791 182. Prosimo za največ en klic dnevno. Prosimo pa vas tudi za razumevanje, če se na vaš klic ne bomo uspeli takoj javiti.

Omejitev obiskov in izhodov je sprejeta na podlagi Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic covida-19.

Naj bo skrb za naše stanovalce, vaše najdražje, naša skupna najvišja prioriteta.

Zahvaljujemo se vam za podporo, razumevanje in potrpežljivost ter za upoštevanje vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužbe, saj bomo le s skupnimi prizadevanji dosegli normalizacijo življenja.

Uprava Doma

Do vsebine