OBISKI OD 5. 11. 2021 DALJE

Spoštovani svojci,

 

z veseljem sporočamo, da na dan 5. 11. 2021 v Domu nimamo novih okužb s koronavirusom, tako pri stanovalcih kot pri zaposlenih.

Z današnjim dnem ukinjamo sivo cono na oddelku 1L (sobe od 121 do 140). Da je tako hitro zopet vzpostavljeno normalno stanje, so zaslužni naši skrbni zaposleni, prav tako pa tudi vi, spoštovani obiskovalci, ker ste upoštevali ukrepe. Hkrati pa pozivamo vse, ki ukrepov ne upoštevate (snamete maske ob vstopu v sobo), da se striktno držite navodil – v dobro vseh nas.

Za vse obiskovalce še vedno velja izpolnjevanje pogoja PCT. V Domu obiski potekajo brez najave, vendar priporočamo FFP2 maske, razkuževanje rok je obvezno.

Čas obiskov je od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 18.30. Zadnji možen vstop v Dom je ob 18.00. Obisk je omejen na eno uro, in sicer na največ eno zdravo odraslo osebo na stanovalca.

Priporočamo, da čas s svojimi bližnjimi, če je lepo vreme, preživljate zunaj.

 

V naslednjem tednu zopet začnemo s skupinskimi aktivnostmi stanovalcev, prav tako druženjem in dejavnostmi zunanjih obiskovalcev v Centru aktivnosti.

 

Še naprej bomo skrbno spremljali zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih ter ob pojavu znakov, ki kažejo na morebitno okužbo s koronavirusom, tudi ustrezno ravnali.Bodimo skrbni do sebe in drugih, držimo skupaj!

Ekipa DSO Grosuplje

Do vsebine