OBISKI OD 25. 10 2021 DALJE – GRO

Spoštovani svojci,

na dan 25. 10. v Domu nimamo novih okužb s koronavirusom, tako pri stanovalcih kot pri zaposlenih.

 

Po navodilu območne epidemiologinje smo na oddelku 1L (sobe od 121 do 140) organizirali sivo cono za 14 dni (do vključno 5. 11. 2021). Dodatno razkužujemo skupne prostore. Testiranje stanovalcev, ki so v sivi coni, in zaposlenih, poteka po protokolu. Še naprej bomo skrbno spremljali zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih ter ob pojavu znakov, ki kažejo na morebitno okužbo s koronavirusom, tudi ustrezno ravnali.

Svojce prosimo, da na obisk v sivo coni prihajate le v izjemnih primerih in po predhodnem dogovoru z dežurno sestro, ki je dosegljiva na številki 040 791 182. Na to številko pokličite tudi, če želite informacije o stanovalcih, ki so v sivi coni, vsak dan od 12.00 do 13.00. 

Za vse obiskovalce še vedno velja izpolnjevanje pogoja PCT. V beli coni obiski zaenkrat potekajo brez najave, vendar priporočamo FFP2 maske, razkuževanje rok je obvezno. Obisk je omejen na eno uro, in sicer na največ eno zdravo odraslo osebo na stanovalca. Čas obiskov je od 10.00 do 12.00 in od 14.00 do 18.30. Zadnji možen vstop v Dom je ob 18.00.

Priporočamo, da čas s svojimi bližnjimi, če je lepo vreme, preživljate zunaj.

V tem tednu smo odpovedali skupinske aktivnosti stanovalcev, prav tako druženje in dejavnosti zunanjih obiskovalcev v Centru aktivnosti.

V Domu bomo naredili vse, kar je v naši moči, da omogočimo stanovalcem v sivi coni čimbolj kvalitetno preživljanje časa, vsem pa se zahvaljujemo za sodelovanje in odgovorno ravnanje pri zajezitvi okužb s koronavirusom.

 

Da ostanete zdravi,

vam želi ekipa DSO Grosuplje

Do vsebine